Logo

Røget tun med asparges og æggesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g røget tun i skiver
500 g grønne asparges
salt
2 1/2 dl vand
5 æg, hårdkogte
80 g smør, smeltet
2 spsk cremefraiche 38%
reven muskatnød
1 knsp.sennepspulver

De grønne asparges dampes i kogende, letsaltet vand i ca. 5 min. og afdryppes. Æggeblommerne presses igennem en sigte og blandes med smeltet smør, cremefraiche, muskatnød og sennepspulver. Smages til med salt. Tunskiverne lægges på et fad. Asparges lægges ovenpå og pyntes med æggecremen, som evt. sprøjtes på. Fadet pyntes med de hakkede hvider.

Serveres med nybagt rugbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med kål og kartoflerEn hjemmelavet gærdej med fyld af kartofler, kål og dild. De små dejpakker er gode til...
• Clubsandwich 2En clubsandwich, også kaldet Club house sandwich, er en sandwich lavet af 3 skiver...
• Rejefyld til pirogdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marcipanis med vodkaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os