Logo

Røget tun med asparges og æggesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g røget tun i skiver
500 g grønne asparges
salt
2 ½ dl vand
5 æg, hårdkogte
80 g smør, smeltet
2 spsk cremefraiche 38%
reven muskatnød
1 knsp.sennepspulver

De grønne asparges dampes i kogende, letsaltet vand i ca. 5 min. og afdryppes. Æggeblommerne presses igennem en sigte og blandes med smeltet smør, cremefraiche, muskatnød og sennepspulver. Smages til med salt. Tunskiverne lægges på et fad. Asparges lægges ovenpå og pyntes med æggecremen, som evt. sprøjtes på. Fadet pyntes med de hakkede hvider.

Serveres med nybagt rugbrød.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?