Logo

Røget sværdfisk sandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 skiver sandwichbrød
8 skiver røget sværdfisk
1 rucola salat
Olivenolie
2 peberfrugter i skiver
2 spsk sennep
2 spsk mayonnaise
Salt
Peber, friskkværnet

Brødskiverne ristes, mayonnaise og sennep røres sammen og smøres på brødskiverne, olien varmes i en pande og peberfrugten steges og afkøles.

Salaten lægges på brødskiverne sammen med sværdfisk og peberfrugt, krydres med salt og peber.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cæsar-sandwichKlassikeren Cæsar-salat har stået fadder til denne lille ret. Salaten kommer på toastbrød,...
• Roastbeef med karrypicklesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fjordrejer med citronmayonnaiseNyd en dejlig tivolimad mindst en gang denne sommer
• ChokoflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os