Logo

Røget svinemørbrad med nektarinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g røget svinemørbrad
2 nektariner
radicciosalat
1 hoved salat efter ønske
2 spsk pinjekerner
hvidløgsdressing
olivenolie
 
Skær den røgede svinemørbrad i tynde strimler og steg den sprød i lidt olie. Nip salaten i mindre stykker og kom den i en skål.
Skær nektarinerne i tynde skiver og vend med salaten.
Kom salaten i en skål og drys svinemørbrad og pinjekerner over.
Server med dressing og brød.
En stegepande er ikke nødvendig.
Du kan servere salaten med kold røget svinemørbrad skåret i tynde skiver.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med æg og rugbrødLækker frokostsalat med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede...
• Gratineret aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Crêpes suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os