Logo

Røget svinemørbrad med nektarinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g røget svinemørbrad
2 nektariner
radicciosalat
1 hoved salat efter ønske
2 spsk pinjekerner
hvidløgsdressing
olivenolie
 
Skær den røgede svinemørbrad i tynde strimler og steg den sprød i lidt olie. Nip salaten i mindre stykker og kom den i en skål.
Skær nektarinerne i tynde skiver og vend med salaten.
Kom salaten i en skål og drys svinemørbrad og pinjekerner over.
Server med dressing og brød.
En stegepande er ikke nødvendig.
Du kan servere salaten med kold røget svinemørbrad skåret i tynde skiver.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her