Logo

Røræg i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg i mikroovn

 

1 æg
1 spsk mælk
smør
salt, peber

*
 
Pisk æg, mælk, smør, salt og peber sammen.
Sæt skålen i mikroovn og kog på højeste effekt i 20 sek.
Rør rundt og kog igen 20 sek. Hviletiden er herefter 20 sek.


Tips: For hvert æg skal der 1 spsk mælk i.
Første kogetid er for 1 æg 20 sek., for 2 æg 40 sek., og for 3 æg 60 sek.
Anden kogetid er for 1 æg 20 sek., for 2 æg 40 sek., og for 3 æg 60 sek.
Hviletiden er for 1 æg 20 sek., for 2 æg 40 sek. og for 3 æg 60 sek.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (16 stemmer)
Siden er blevet set 15.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• DyrekoteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søren Gerickes æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vingelé med vindruer og vaniljesauceDesserten er rigtig lækker gæstemad til menuen. Den kan forberedes i forvejen, så du har...
• KokosmælkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
11310-02-2012 10:40:06 Claus
måtte bruge 3x60 sec til 3 æg - men resultatet blev godt... Er nok afhængig af microbølgeovnens watt effekt

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os