Logo

Røræg i skal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil servere røræg for gæsterne til brunch eller morgenmad, så prøv denne sjove ide med at servere æggene i deres æggeskal. Det ser sødt ud og smager dejligt.

 

2 æg str. L.
salt, friskkværnet peber
1 tsk trøffelolie
lidt smør til stegning
Pynt: Purløg


Slå forsigtigt toppen af æggene.
Hæld indholdet ud i en skål.
Dyp skallerne i kogende vand for at undgå salmonella.
Æggene piskes sammen med salt, peber og trøffelolie.
På en lille pande eller fladbundet gryde smeltes en smule smør, det må ikke
blive brunt.
Hæld æggemassen i og lad den stivne over jævn varme.
Rør i den med en træspartel, massen må ikke blive tør.
Fjern panden fra varmen.
Med en ske fordeles trøffelæggene i de tomme skaller, som sættes i
æggebæger.
Pynt med et par purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?