Logo

Røræg med aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg kan serveres på mange måder med vidt forskelligt tilbehør med alt fra avokado til ål. Her serveres æggene med stegt aubergine. Prøv det til brunch på søndag med familien.

 

1 stor aubergine
olie
6 æg
25 g smør
2 fed hvidløg (kan undværes)
1 bdt Persille
1 tsk sesamfrø

*

Skær auberginen i skiver, der steges i olie på en pande, 3-4 minutter på hver side.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Læg skiverne i kanten af et stort fad og hold det varmt.
Pisk æggene med salt og peber, og lad røræggene stivne i smør over svag varme.
Hæld dem op midt i fadet.
Hak persillen med pillet hvidløg, bland sesamfrø i og rist det på panden i ganske lidt olie.
Drys over æggene.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med skinke og fennikelOmeletter kan laves på mange måder og kan afhængig af indhold spises til både...
• Broccolisalat med skinkeLet frokostret eller tilbehør med broccoli og skinke. Server gerne retten med flutes til....
• Pickled herringsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede blommer med mascarponeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os