Logo

Røræg med courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Den her ret med røræg og squash er et lækkert måltid i sig selv. Server gerne retten til frokost eller brunch, gerne med et godt brød. Velbekomme.

 

 

1 spsk olivenolie
1 stort hakket løg
4 skiver bacon i små strimler
3 små squash i skiver
1 lille grøn peberfrugt i tern
2 store modne tomater flåede og hakkede
6 æg
¼ tsk stødt peber

*

Opvarm olien i en gryde.

Kom løg og bacon i.

Lad det stege ved jævn varme til løgene er gyldne og baconen sprød.

Tilsæt courgetter og peberfrugt og lad det simre i 3 minutter.

Hæld tomat i og lad det yderligere simre i 4-5 minutter.

Pisk æg og peber godt sammen i en skål.

Hæld æggemassen i gryden til grøntsagerne og lad det varme igennem til æggemassen er stivnet.

Rør et par gange undervejs.

Server retten straks med brød.
--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PizzasnegleSnegle med fyld a la pizza er gode og dejlige til frokost, i madpakken og som et...
• Creme fraiche sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeef i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MilkshakesMilkshakes svaler i sommervarmen. Kan også serveres som desserter - med flødeskumstoppe....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!