Logo

Røræg med courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den her ret med røræg og squash er et lækkert måltid i sig selv. Server gerne retten til frokost eller brunch, gerne med et godt brød. Velbekomme.

 

 

1 spsk olivenolie
1 stort hakket løg
4 skiver bacon i små strimler
3 små squash i skiver
1 lille grøn peberfrugt i tern
2 store modne tomater flåede og hakkede
6 æg
¼ tsk stødt peber

*

Opvarm olien i en gryde.

Kom løg og bacon i.

Lad det stege ved jævn varme til løgene er gyldne og baconen sprød.

Tilsæt courgetter og peberfrugt og lad det simre i 3 minutter.

Hæld tomat i og lad det yderligere simre i 4-5 minutter.

Pisk æg og peber godt sammen i en skål.

Hæld æggemassen i gryden til grøntsagerne og lad det varme igennem til æggemassen er stivnet.

Rør et par gange undervejs.

Server retten straks med brød.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her