Logo

Røræg med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er en rigtig simpel men lækker frokostret med røræg og gedeost. Server den gerne for dine gæster med ristet landbrød.

 

4 æg str. L.
1 dl fløde
1 spsk karsespirer
75 g gedeost skåret i små tern
salt, friskkværnet peber
smør til pande/gryde
Pynt: Karse

*
 
Slå æggene ud i en røreskål.
Med en gaffel piskes fløde, karse, slat og peber i.
Smelt en smule smør på en pande eller fladbundet gryde.
Det må ikke blive brunt.
Hæld æggemassen i og rør forsigtigt med en træspartel, når massen
begynder at stivne, tilsættes gedeost.
Fortsæt med at rører indtil osten er smeltet og blandet med æggene.
Fjern panden fra varmen.
Anret på fire skiver ristet landbrød.
Pynt med karse.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsalat med bønnerVi har blandet masser at gode grønsager i denne sommerlige kartoffelsalat. Nyd den som...
• Thai-chilisalat med lime, basilikum og kalvekødOgså lækkert til frokost, der bare bliver bedre af at trække længere, så du kan med fordel...
• Kyllingefilet i agurkesalat med chili og koriander En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig kanelstang med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!