Logo

Røræg med karryrejer eller skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røræg med karryrejer eller skinke

 

Røræg er en lynhurtig ret - 10 minutter. Fyld kan være pølser. Røræg mætter godt, når der er rejer eller skinke i. Der kan krydres med karry og drysses med persille.

Til 4 personer Tilberedningstid: 10 min.

#

50 g bacon i skiver

6 æg

6 spsk vand

salt og peber fra kværn

1-2 tsk karry

225 g rejer (fra frost eller dåse)

1 spsk hakket frisk persille eller 1 tsk tørret

*

1. Klip baconskiverne i små bitte terninger, der steges sprøde i en lille tykbundet gryde.

2. Pisk æg og vand sammen i en skål. Drys med salt og peber og karry efter smag.

Hvis du bruger tørret persille, skal den tilsættes nu.

3. Hæld æggemassen ned til bacon og baconfedtet i gryden.

4. Hæld væden fra rejerne, der kommes i gryden.

5. Skrab æggemassen fra bund og sider med en træske.

6. Rørægget må hverken være for »vådt« eller for tørt.

7. Serveres straks, drysset med hakket frisk persille.

Server friskbagt grovbrød eller rugbrød til.

 

Røræg med karryrejer eller skinke

 

Variationer:

Flere forskellige fyld er velegnede til røræg. Du kan også servere fyldet koldt eller varmt ved siden af. Her er nogle forslag:

• Ristede pølsestykker

• Skinke og salatagurk skåret i tændstiktynde strimler.

• Halve cherrytomater. Der krydres med basilikum.

• Ristede, grofthakkede løg med frosne, optøede ærter.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her