Logo

Røræg med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg smager dejligt til morgenmad, brunch eller frokost. I denne opskrift får æggene et lille pift ved at tilsætte flødeharvarti. Perfekt til morgenmad på sengen med bacon og ristet brød.

 

8 æg
5 skiver flødehavarti ost
lidt smør
salt

*
 
Smelt smør på panden, tag af varmen og kom alle æggene på.
Sæt på varmen igen og rør regelmæssigt med en paletkniv eller en grydeske.
Når det er stift kommes osten på og der røres rundt indtil den er smeltet.
Kom lidt salt på.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SennepssildDe rå sild kan erstattes af marinerede sild, der blot skal dryppe af og lægges direkte i...
• Grøn lasagne med tomatsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Smørrebrød med røget ørredSkal du lave det helt store frokostbord eller servere en imponerende forret? så giver vi...
• Ris a la mandeSe, hvordan du laver en lækker og luftig ris a la mande til juleaften. Husk at gemme en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!