Logo

Røræg med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg smager dejligt til morgenmad, brunch eller frokost. I denne opskrift får æggene et lille pift ved at tilsætte flødeharvarti. Perfekt til morgenmad på sengen med bacon og ristet brød.

 

8 æg
5 skiver flødehavarti ost
lidt smør
salt

*
 
Smelt smør på panden, tag af varmen og kom alle æggene på.
Sæt på varmen igen og rør regelmæssigt med en paletkniv eller en grydeske.
Når det er stift kommes osten på og der røres rundt indtil den er smeltet.
Kom lidt salt på.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Japansk æggestand med kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte rødspættefileter med marineret bønnesalat og tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kikærtepandekager med bagte tomaterSuper nemme, sunde og lækre kikærtepandekager. De er perfekte til aftensmad, frokost,...
• Græsk nytårskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os