Logo

Røræg med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg med røget laks er perfekt som morgenmad, brunch eller frokostret. Det smager godt på alle tider af døgnet. Server gerne retten pyntet med karse, dild eller purløg samt brød til eller i en bagel

 

8 spsk vand
4 stk æg
10 g smør
5 skiver røget laks i skiver

*

Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt vand eller fløde.

Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemasen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.

Server røræggene med skriver af røget laks og pynt med karse, dild eller purløg.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tunfisk med rødkålsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt makrelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med tunsalatLækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken
• Pære i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os