Logo

Røræg med røget sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg serveres ofte med laks for eksempel i en bagel, men røræg med røget sild smager faktisk også dejligt til frokost med tomat, radisser eller purløg. Hvis du ikke kan lide sild kan makrel bruges.

 

 

8 spsk vand
4 stk æg
10 g smør
5 stk røget sild
*


Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt vand eller fløde.

Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund.

Hæld æggemasen i og lad den stivne ved svag varme.

Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt.

Æggemassen skal aldrig vendes helt.

Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.

Server røræggene med røget sild eller markel og pynt med tomater, radiser eller purløg.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skovtursbrød med fyldGode brød til en familietur til skov eller strand - eller bare hjemme i haven
• HvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprøde chokoladesnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os