Logo

Røræg med røget sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røræg serveres ofte med laks for eksempel i en bagel, men røræg med røget sild smager faktisk også dejligt til frokost med tomat, radisser eller purløg. Hvis du ikke kan lide sild kan makrel bruges.

 

 

8 spsk vand
4 stk æg
10 g smør
5 stk røget sild
*


Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt vand eller fløde.

Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund.

Hæld æggemasen i og lad den stivne ved svag varme.

Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt.

Æggemassen skal aldrig vendes helt.

Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.

Server røræggene med røget sild eller markel og pynt med tomater, radiser eller purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her