Logo

Røræg med tomat og brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Uova al sugo e pane eller røræg med tomatsauce og brød er en enkelt lille ret, som kan bruges til forret eller frokost. Smager dejligt i betragtning af den simple tilberedning.

 

Uova al sugo e pane
En enkelt lille ret, som kan bruges som forret eller til frokost. Den har en overraskende effekt i betragtning af sin simple tilberedning.

2 dåser flåede tomater
2 spsk olivenolie
1 løg
5 æg
1 dl suppe eller vand
salt og peber
4 skiver italiensk brød
1 fed hvidløg

*

Hak løget fint og svits det i olivenolie. Hæld tomaterne ved og lad tomatsauce en koge igennem i 10 minutter.
Pisk æggene sammen med salt, peber og vand.
Pisk æggene i tomatsaucen og kog igennem, til det tykner. Rist brødet og gnid det med hvidløg.
Server rørægget med brødet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Madmuffins med tomat-, feta- og olivenfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado på ristet rugbrødNyd en frisk og lækker avocadomad til frokost
• Nudelsalat med sommerbønner og friske krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvekoteletter med linser + Clafoutis med rabarberKalvekød er magert, og din kan krop bruge de nyttige proteiner til at opbygge muskelmasse...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os