Logo

Røræg med tomat og brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Uova al sugo e pane eller røræg med tomatsauce og brød er en enkelt lille ret, som kan bruges til forret eller frokost. Smager dejligt i betragtning af den simple tilberedning.

 

Uova al sugo e pane
En enkelt lille ret, som kan bruges som forret eller til frokost. Den har en overraskende effekt i betragtning af sin simple tilberedning.

2 dåser flåede tomater
2 spsk olivenolie
1 løg
5 æg
1 dl suppe eller vand
salt og peber
4 skiver italiensk brød
1 fed hvidløg

*

Hak løget fint og svits det i olivenolie. Hæld tomaterne ved og lad tomatsauce en koge igennem i 10 minutter.
Pisk æggene sammen med salt, peber og vand.
Pisk æggene i tomatsaucen og kog igennem, til det tykner. Rist brødet og gnid det med hvidløg.
Server rørægget med brødet.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?