Logo

Rejeæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 hårdkogte æg
1 spsk rejer finthakkede
1 citronskive
purløg
 
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.
Tag æggeblommerne ud og mos dem.
Rør æggemosen sammen med en spsk finthakkede rejer.
Fordel i halve æg og top op med hele rejer.
Pynt med lidt citron og purløg.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?