Logo

Rejeæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hårdkogte æg
1 spsk rejer finthakkede
1 citronskive
purløg
 
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.
Tag æggeblommerne ud og mos dem.
Rør æggemosen sammen med en spsk finthakkede rejer.
Fordel i halve æg og top op med hele rejer.
Pynt med lidt citron og purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her