Logo

Rejeæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 hårdkogte æg
1 spsk rejer finthakkede
1 citronskive
purløg
 
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.
Tag æggeblommerne ud og mos dem.
Rør æggemosen sammen med en spsk finthakkede rejer.
Fordel i halve æg og top op med hele rejer.
Pynt med lidt citron og purløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med tunsalatLækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken
• Græske lammekødspakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkinkestængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os