Logo

Rejer i sprøde lommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rejer i sprøde lommer

 

Mangler du en ny og spændende frokost ide? Denne ret kan være svaret. Alle, også børnene synes om denne lidt utraditionelle ret. Frokostret • Rejer er en god proteinkilde • Tamari-soya indeholder en del vigtige næringsstoffer.

Forberedelse 20 min. Tilberedning 20 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Rejer i sprøde lommer:

250 g pillede rejer

½ porre

1 fed hvidløg

1 æggehvide

2 spsk tamari-soyasauce

8 wontondej til forårsruller

(købes i asiatiske butikker)

1 spsk olie

SAUCE:

1 dl hønsebouillon

2 spsk soya

½ dl hakket porre

*

 

Fremgangsmåde:

1 Lad rejerne dryppe af.

Skyl og hak porren.

Pil og hak hvidløget.

Pisk æggehviden let.

Bland rejer, porre og hvidløg.

Rør tamari soya og æggehvide i. Bland godt.

 

2 Lav saucen i en lille gryde.

Bland bouillon, soya og porre.

Kog det ved jævn varme, til saucen er gennemvarm, ca. 5 min. Stil til side.

 

3 Læg wontondejen på et plant underlag.

Pensl kanterne med vand.

Læg rejeblandingen på midten af fire af stykkerne.

Læg de andre fire stykker ovenpå og tryk kanterne sammen.

 

4 Varm olien ved jævn varme i en wok eller på en pande.

Steg lommerne ca. 8 min, til de er gyldne.

Vend dem en gang undervejs.

 

5 Hold lommerne varme til alle er færdigstegte.

Anret på tallerkener og server saucen i små skåle. Server straks.

 

Tips & råd

 

Tryk kanterne sammen på forårsrulledejen, så der dannes en lomme.

Det er vigtigt, at kanterne er tæt lukkede, så de ikke åbner sig under stegningen.

 

Steg lommerne, så de bliver ensartet brune på begge sider.

Måske bliver det nødvendigt at tilsætte lidt mere olie undervejs.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 165 = kJ 693

Kulhydrat 11 g Protein 19 g Fedt 5 g (27%) Fibre 2 g

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crostini med rejecremeSprøde små brødskiver med krydret rejecreme - dette er den perfekte start på en god middag
• FjordrejerFjordrejer er luksus, men til gengæld kan du nøjes med lidt. Er du selv lidt fiks på...
• Rejesalat med fennikel og rosa peberRejesalaten er dryppet med dressingen i stedet for at vende det hele sammen det er smukt...
• Jordbærkoldskål 3Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!