Logo

Rejesalat med fennikel og rosa peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejesalat med fennikel og rosa peber

 

Rejesalaten er dryppet med dressingen i stedet for at vende det hele sammen det er smukt og smager godt med de sprøde grønsager.

Arbejdstid: 30 min. 6 personer

 

#

300-450 g pillede rejer

1 fennikel

1-2 julesalat

1-2 æbler

1-2 tsk citronsaft.

3-4 stilke bredbladet persille

 

Dressing:

100 g mayonnaise

½ dl cremefraiche eller fromage frais

2 tsk dijonsennep

2 tsk citronsaft

3 tsk syltede rosa peberkorn

salt og peber

*

 

Dryp rejerne af på et stykke køkkenrulle.

Rens fennikelknolden, halver den, og skær stokken ud.

Skær fennikel i papirtynde skiver, og læg dem i en skål med isvand i 15 min.

 

Del julesalaten i blade, skyl og slyng dem tørre.

Vask æblerne, skær dem i halve og udkern dem.

Skær æblerne i tynde skiver, og vend dem med citronsaft.

 

Skyl persillen grundigt i koldt vand, og slyng den tør.

Rør dressingen sammen, tilsæt 2 tsk afdryppede rosa peberkorn, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Anret julesalatblade, afdryppet fennikel og æbler på et fad.

Drys rejerne på salaten, og dryp dressingen over.

Pynt med de sidste rosa peberkorn og persilleblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?