Logo

Rejetoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 forårsløg (kun det hvide)
60 g vandkastanier eller bambusskud
200 g råt rejekød
1 æg
2-3 spsk koldt vand
9 skiver sandwichbrød
2 dl hvide sesamfrø
Olie til friture

Forårsløg og vandkastanjer hakkes i food-processor.
Tilsæt rejekød, æg og vand.
Blendes til en glat pasta.

Smør rejepastaen på brødet og skær hver skive i 4 trekanter.
Dryppes i sesamfrø, så rejepastaen dækkes helt.

Frituresteges i olie (190º) med den smurte side nedad, til de er let gyldne; vende og steges kortvarigt på den anden side.
Tages op og afdryppes.

Serveres varme med sursød sauce eller blommesauce.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?