Logo

Rejetoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 forårsløg (kun det hvide)
60 g vandkastanier eller bambusskud
200 g råt rejekød
1 æg
2-3 spsk koldt vand
9 skiver sandwichbrød
2 dl hvide sesamfrø
Olie til friture

Forårsløg og vandkastanjer hakkes i food-processor.
Tilsæt rejekød, æg og vand.
Blendes til en glat pasta.

Smør rejepastaen på brødet og skær hver skive i 4 trekanter.
Dryppes i sesamfrø, så rejepastaen dækkes helt.

Frituresteges i olie (190º) med den smurte side nedad, til de er let gyldne; vende og steges kortvarigt på den anden side.
Tages op og afdryppes.

Serveres varme med sursød sauce eller blommesauce.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med kartofler og marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte æg med spinatFyldte æg kendes i udlandet som Deviled eggs. Som navnet antyder består retten af...
• Sild bagt med tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os