Logo

Rejetoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 forårsløg (kun det hvide)
60 g vandkastanier eller bambusskud
200 g råt rejekød
1 æg
2-3 spsk koldt vand
9 skiver sandwichbrød
2 dl hvide sesamfrø
Olie til friture

Forårsløg og vandkastanjer hakkes i food-processor.
Tilsæt rejekød, æg og vand.
Blendes til en glat pasta.

Smør rejepastaen på brødet og skær hver skive i 4 trekanter.
Dryppes i sesamfrø, så rejepastaen dækkes helt.

Frituresteges i olie (190º) med den smurte side nedad, til de er let gyldne; vende og steges kortvarigt på den anden side.
Tages op og afdryppes.

Serveres varme med sursød sauce eller blommesauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede kyllingelår med ananas-salsaLav en god og krydret marinade, og brug den både til at marinere kødet og som "sauce"....
• Bagt majroe med råkost med mormor-dressingHel bagt majroe med "råkost" vendt i mormor-dressing og dild er en nem opskrift, der kan...
• Omelet med hummerhalerHvis du vil forkæle dig selv, konen eller kæresten en morgen men ikke gider suse til...
• Karamelrand med ananas, jordbær og karamelskumDer er dømt mangedobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!