Logo

Rismelstrekanter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
150 g rismel
85 g smør eller margarine
1 æg
85 g sukker
1/2 tsk Vanila

Mørdej:
Koldt smør hakkes i rismelet.
Æg, sukker og Vanila røres til æggesnaps, hvormed dejen samles.
Dejen rulles til en pølse, der lægges på en smurt, melet bageplade og rulles ud til en flade, der er 20x25 cm.
Pladen stilles i forvarmet ovn.
Bagetid: ca. 10 min. ved 200ºC.
Den varme kage deles med en skarp kniv i 5 cm brede strimler, der igen deles i trekanter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CorndogEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RejesalatDen lækre rejesalat er god til frokost med ristet brød eller som fyld i lune tarteletter....
• Fiskefilet med hjemmelavet remouladeFamiliens favorit: Det er slet ikke svært at lave sine egne fiskefileter – og så smager de...
• Camembert fritesCamembert frites er en klassiker fra menukortene i 70'erne. Enkelte steder serveres det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!