Logo

Rissalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rissalat

 

En rest kolde ris er fine i en salat. Nyd som frokostsalat eller som tilbehør til kød-, fjerkræ- eller fiskeretter.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

 

#

2-3 dl kogte ris

1 rødløg

1 rød peberfrugt

2 stængler bladselleri

 

Dressing:

2 tsk karry

1 tsk honning eller sukker

1 spsk æbleeddike

3 spsk kold presset olie

salt og peber

*

 

RØR dressingen sammen, og vend de kolde, kogte ris i.

 

PIL rødløget og snit eller hak det fint.

Rens peberfrugten, og skær den i strimler eller terninger.

Rens bladselleristilkene, og snit dem fint er de grove, så skræl dem let på ydersiden.

 

BLAND grønsagerne irissalaten, og drys evt. med en færdigkøbt salat-topping eller lidt ristede mandler eller kerner.

 

Rissalat


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?