Logo

Rissalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækkert mellemmåltid

Ide til lækkert mellemmåltid

 

30 g ris

havsalt og peber

50 g svinemørbrad

½ gulerod

2 spsk dybfrosne ærter

2 spsk mager yoghurt naturel

2 tsk olivenolie

½ tsk tomatpuré

*

A. Kog risene i 20 min. i saltet vand

B. Steg kødet på en pande med belægning i 5 min.

Skær guleroden i tern.

Kog det sammen med ærterne i lidt let saltet vand i 10 min.

C. Rør en salatdressing af yoghurt, olivenolie, tomatpuré, salt og peber og bland den i de øvrige ingredienser.

Lad salaten trække i mindst ½ time inden servering.

 

Pr portion 1483/354 kJ/kcal. 20 g protein. 16 g fedt. 31 g kulhydrat. 3 g fibre

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?