Logo

Rissalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ide til lækkert mellemmåltid

Ide til lækkert mellemmåltid

 

30 g ris

havsalt og peber

50 g svinemørbrad

½ gulerod

2 spsk dybfrosne ærter

2 spsk mager yoghurt naturel

2 tsk olivenolie

½ tsk tomatpuré

*

A. Kog risene i 20 min. i saltet vand

B. Steg kødet på en pande med belægning i 5 min.

Skær guleroden i tern.

Kog det sammen med ærterne i lidt let saltet vand i 10 min.

C. Rør en salatdressing af yoghurt, olivenolie, tomatpuré, salt og peber og bland den i de øvrige ingredienser.

Lad salaten trække i mindst ½ time inden servering.

 

Pr portion 1483/354 kJ/kcal. 20 g protein. 16 g fedt. 31 g kulhydrat. 3 g fibre

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hummer med nudlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spejlede vagtelæg med parmaskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karrybøffer til frokost En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte ananas 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os