Logo

Rissoller med gedeost og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rissoller med gedeost og skinke

 

Fyld færdigkøbt butterdej med skinke, fintsnittede grønsager og blød gedeost. Bag pakkerne sprøde, og server som snack, forret eller til frokost.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: ca. 10 min. 4 stk.

 

#

1 rulle færdig butterdej

1 stilk bladselleri

1 rød peberfrugt

4 skiver kogt skinke

75 g blød gedeost

1 æg til pensling

*

 

Udstik dejen i 4 runde, ovale eller firkantede plader.

Hak bladselleri og peberfrugt fint.

 

Fordel skinkeskiverne på dej pladerne, og læg skiver af gedeost, hakket bladselleri og hakket peberfrugt på den ene halvdel af skinken.

 

Pisk ægget sammen med 1-2 spsk vand, og pensl kanten hele vejen rundt.

Fold dejen midt over, og klem kanterne godt sammen med en gaffel.

Bag rissollerne ved 225 °C i 10-15 min.

 

Rissoller med gedeost og skinke



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her