Logo

Rissoller med gedeost og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rissoller med gedeost og skinke

 

Fyld færdigkøbt butterdej med skinke, fintsnittede grønsager og blød gedeost. Bag pakkerne sprøde, og server som snack, forret eller til frokost.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: ca. 10 min. 4 stk.

 

#

1 rulle færdig butterdej

1 stilk bladselleri

1 rød peberfrugt

4 skiver kogt skinke

75 g blød gedeost

1 æg til pensling

*

 

Udstik dejen i 4 runde, ovale eller firkantede plader.

Hak bladselleri og peberfrugt fint.

 

Fordel skinkeskiverne på dej pladerne, og læg skiver af gedeost, hakket bladselleri og hakket peberfrugt på den ene halvdel af skinken.

 

Pisk ægget sammen med 1-2 spsk vand, og pensl kanten hele vejen rundt.

Fold dejen midt over, og klem kanterne godt sammen med en gaffel.

Bag rissollerne ved 225 °C i 10-15 min.

 

Rissoller med gedeost og skinke



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkesalat med persillerodKoldt kogt kød og kogte grønsager er skønt fyld i pålægssalater. Her er en opskrift med...
• BigosBigos er en traditionel gryderet, der stammer fra blandt andet Polen og Ukraine....
• Skinkesauté citruskrydretDenne citrussmagende ret kommer helt sikkert til at blive en genganger på den daglige...
• Æbler i æblemost-geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os