Logo

Rissoller med gedeost og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rissoller med gedeost og skinke

 

Fyld færdigkøbt butterdej med skinke, fintsnittede grønsager og blød gedeost. Bag pakkerne sprøde, og server som snack, forret eller til frokost.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: ca. 10 min. 4 stk.

 

#

1 rulle færdig butterdej

1 stilk bladselleri

1 rød peberfrugt

4 skiver kogt skinke

75 g blød gedeost

1 æg til pensling

*

 

Udstik dejen i 4 runde, ovale eller firkantede plader.

Hak bladselleri og peberfrugt fint.

 

Fordel skinkeskiverne på dej pladerne, og læg skiver af gedeost, hakket bladselleri og hakket peberfrugt på den ene halvdel af skinken.

 

Pisk ægget sammen med 1-2 spsk vand, og pensl kanten hele vejen rundt.

Fold dejen midt over, og klem kanterne godt sammen med en gaffel.

Bag rissollerne ved 225 °C i 10-15 min.

 

Rissoller med gedeost og skinke



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Croque madameCroque madame er fransk toast med toastbrød, skinke, ost, tomat og spejlæg. Lækker til...
• Skinke med grønsags-kartoffelsalatServer et par skiver god skinke med en lækker kartoffelsalat med friske grønsager. Har du...
• Blinis med pesto og skinkeServer en lille nem forret eller snack af små pandekager toppet med flødeost og skinke. Du...
• Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os