Logo

Ristede courgetter med hvidløg og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille gul courgette
saft fra ½ citron
1 lille grøn courgette
2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
100 g gedeost

Snit courgetterne i fine strimler.

Varm olivenolie på en pande og rist dem to minutter.

Tilsæt hvidløg, ansjoser og saft fra citron.

Lad der simre i yderligere to minutter.

Tilsæt finthakket persille og krydr med salt og peber.

Smuldr gedeost henover og server retten med det samme.

Server som selvstændig ret eller server som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her