Logo

Ristede courgetter med hvidløg og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 lille gul courgette
saft fra 1/2 citron
1 lille grøn courgette
2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
100 g gedeost

Snit courgetterne i fine strimler.

Varm olivenolie på en pande og rist dem to minutter.

Tilsæt hvidløg, ansjoser og saft fra citron.

Lad der simre i yderligere to minutter.

Tilsæt finthakket persille og krydr med salt og peber.

Smuldr gedeost henover og server retten med det samme.

Server som selvstændig ret eller server som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ravioli med artiskokker og gorgonzola sauce En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FennikelsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røgede karrysildFriskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i...
• Nem og lækker æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os