Logo

Ristet tofu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g tofu
½ dl tamari (sojasauce)
2 spsk god eddike
1 spsk fintrevet ingefær
1 tsk paprika
1 tsk salt
2 spsk olie

Skær tofuen ud i terninger på ca. 1-1 ½ cm på hver led, kom dem i en skål og hæld de resterende ingredienser -- undtagen olie -- over. Lad marinaden trække mindst et par timer -- gerne natten over -- idet du ind i mellem vender blandingen, så alle tofuterningerne bliver marinerede.

De marinerede tofuterninger steges i olie, indtil de bliver sprøde. Du kan godt stege ikke-marineret tofu på panden, men bemærk at tofu ikke smager af meget i sig selv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her