Logo

Ristet tofu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g tofu
½ dl tamari (sojasauce)
2 spsk god eddike
1 spsk fintrevet ingefær
1 tsk paprika
1 tsk salt
2 spsk olie

Skær tofuen ud i terninger på ca. 1-1 ½ cm på hver led, kom dem i en skål og hæld de resterende ingredienser -- undtagen olie -- over. Lad marinaden trække mindst et par timer -- gerne natten over -- idet du ind i mellem vender blandingen, så alle tofuterningerne bliver marinerede.

De marinerede tofuterninger steges i olie, indtil de bliver sprøde. Du kan godt stege ikke-marineret tofu på panden, men bemærk at tofu ikke smager af meget i sig selv.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejesalat med fennikel og rosa peberRejesalaten er dryppet med dressingen i stedet for at vende det hele sammen det er smukt...
• FennikelsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget lakserulle med torsketatarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekager med hvid chokolade og friske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!