Logo

Roast tenderloin of pork

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Roast tenderloin of pork

(Helstegte mørbrad)

3 pork tenderloins (or 2 veal tenderloins )

Salt and ground black pepper

Dried fennel

Butter for frying

2 tablesp. water

3-4 tablesp. cream

4-5 onions

Soy sauce

 

Clean the tenderloins, removing the sinews, beat lightly with the fists and sprinkle with salt, pepper and fennel.

Brown in a pan with plenty of butter, add the water and cream, cover, and simmer for about 6-7 min.

Take out the meat and place in an oven­proof dish.

Meanwhile, peel and chop the onions finely and brown in butter until just golden, adding a little wa­ter to keep them soft.

Boil up the onions in the gravy from the meat, adding a little more liquid if neces­sary.

Season with salt, pepper and soy sauce.

Pour the onion sauce over the meat, place on an asbestos mat, cover with a tightly-fitting lid and sim­mer until tender over a gentle heat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honningmarinerede kyllingespid med sesamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk Omelet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunschnitzel med sennep og glaserede rødløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtte-ris - diabetikerSådan bør næringsstof fordelingen se ud på en dag: 50-60% kulhydrater, 30% fedt, heraf...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os