
 
Lækker frokostsalat
med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede rugbrødsstænger til, så
du er sikker på at blive mæt. 
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: ca. 7 min. 4 personer 
 
#
4 store friske æg 
1 bakke små grønne
salater med babyspinat 
150 g mayonnaise 
2-3 håndfulde frisk
basilikum 
salt og friskkværnet
peber 
 
Tilbehør: 
ristede
rugbrødsstænger 
*
 
Kog æggene smilende
i (7-8 min.) og pil dem. 
Skyl og slyng
salaten og anret den på 4 tallerkener. 
Skær æggene i halve
og læg dem på salaten. 
Rør mayonnaisen med
friskhakket basilikum og smag til med salt og peber. 
Dryp den over
salaterne. 
Server med ristet
rugbrød skåret i stænger. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin