Logo

Roastbeef i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1 kg oksefilet
2 spsk smør
2-4 spsk bouillon
salt
peber

* Tilberedning

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. 
Gnid fileten med salt og peber og læg den i stegesoen. 
Læg smørklatter på fileten og tilsæt et par spsk bouillon og stege den i 45 min til 1 time ved 250 ºC.

Serveres med grønne bønner, franske kartofler og skysauce eller bearnaisesauce til.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?