Logo

Roastbeef med forår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 små nye kartofler
250 g grønne bønner
1 bundt radiser
1 bundt forårsløg
2 spsk grovkornet dijonsennep
1 spsk lys vineddike
4 spsk olivenolie
Salt
Peber
Estragon
1 stk roastbeef
2 spsk urtekrydderi (eks. Santa Maria)
Smør
Bouillon (eller vand)
Krydret mayonnaise

Kog 450 g små, nye kartofler og skær dem i halve, når de er blevet kolde.
Riv 250 g kogte, grønne bønner op fra den spidse ende, så de bliver delt i to.
Bland kartoflerne med bønnerne, 1 bundt hakkede radiser og 1 bundt forårsløg, der er snittet fint.
Pisk en dressing sammen af 2 spsk grovkornet dijonsennep, 1 spsk lys vineddike, 4 spsk olivenolie, salt, friskkværnet peber og ¼ tsk stødt estragon. Vend den i salaten.
Pensl 1 roastbeef med olie.
Tril den i 2 spsk urtekrydderi (fx. Santa Maria).
Brun den så godt i smør på alle sider i en tykbundet gryde.
Hæld lidt vand eller bouillon ved, dæmp varmen, læg låg på, og steg kødet 45-60 min. - vend det jævnligt.
Brug stegetermometer, centrumtemperatur: 55-60°C.
Tag kødet op og lad det hvile mindst 15 min.
Skær roastbeefen i skiver og servér den med krydret mayonnaise og forårssalaten.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?