Logo

Roastbeef tallerken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Roastbeef tallerken

 

Roastbeef kan være andet end bare et halvt stykke mad, nemlig denne lækre anretning.

Til 4 personer (er du alene så divider med 4)  Tilberedningstid: 15 min.

#

1 rundt landbrød

smør

12 skiver roastbeef

½ salatagurk

2 tomater

reven, frisk peberrod

1 blomkålshoved

4 spsk olie

1 spsk eddike

salt og peber fra kværn

2 spsk kapers (fra glas)

salatblade

*

1. Skær landbrødet på tværs i 4 store, runde skiver, der smøres med smør.

2. Fordel roastbeefen på brødet, drys med peberrod og pynt med tynde skiver af agurk og tomatbåde.

3. Blomkålen skylles og deles i meget små buketter, som lægges i en skål.

Pisk en marinade af olie, eddike, salt og peber og kapers.

Hæld den over blomkålen, der skal stå og trække i mindst 10 min., gerne længere.

Arranger blomkålen på tallerkenen.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AmagermadderKlap en skive rugbrød sammen med en skive hvede- eller franskbrød med forskelligt pålæg...
• Klassisk sommersalatHjemmerørt sommersalat serveret på et nybagt stykke rugbrød må være en af vores absolutte...
• AmagermadderKlap en skive rugbrød sammen med en skive hvede- eller franskbrød med forskelligt pålæg...
• Ananas-chokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!