Logo

Rollmops i Malabar peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 små friskfangede sild uden ben men med skind
2 store hakkede løg
salt og sort Malabar peber
 
Lage:
1 dl vand
1 dl eddike
1-2 spsk sukker
1 tsk salt
1/4 tsk friskkværnet Malabar peber
4 hele nelliker
2 laurbærblade
 
Fileterne kan eventuelt deles på langs hvis de er store.
Kødsiden drysses med hakket løg og salt og Malabar peber og rulles.
Rullerne stilles i bunden af en gryde, så de holder hinanden stående fast.
Lagen koges sammen i en anden gryde og hældes over.
Gryden opvarmes forsigtigt, til lagen lige når under kogepunktet, hvorefter gryden tages af varmen.
Sildene køler af i lagen og serveres kolde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med røget andebryst, rabarberkompot og aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratin à la quiche En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild på isblokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommer med smuldredejHvis du vil serverer en dessert til dine gæster en kølig efterårsdag så prøv denne dessert...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!