Logo

Rollmops 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 Sildefileter
4 Løg
2 Agurker Syltede
1 spsk Kapers
1 spsk Sennep
Salt
 
Marinade:
4 dl Kryddereddike
2 ½ dl Vand
1 spsk Sukker
1 Laurbærblad
8 Peberkorn
5 Enebær
2 Nelliker
1 tsk Sennepskorn
 
Skyl sildefileterne og dup dem tørre.
Indersiden af fileterne smøres med sennep.
Læg hakket kapers, løgringe på og drys med salt.
Flæk agurkerne og læg en kvart på hver sild der rulles sammen
og fæstnes med tandstikker eller kødpinde.
Læg rollmopsene og resten af løgene lagvis i en stenkrukke.
Kog marinaden sammen ca. 5 min.
Lad den afkøle og hæld den over sildene.
Bind krukken til med folie eller læg en tallerken over og lad det trække i ca. 3 dage før de serveres.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?