Logo

Rollmops 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 Sildefileter
4 Løg
2 Agurker Syltede
1 spsk Kapers
1 spsk Sennep
Salt
 
Marinade:
4 dl Kryddereddike
2 1/2 dl Vand
1 spsk Sukker
1 Laurbærblad
8 Peberkorn
5 Enebær
2 Nelliker
1 tsk Sennepskorn
 
Skyl sildefileterne og dup dem tørre.
Indersiden af fileterne smøres med sennep.
Læg hakket kapers, løgringe på og drys med salt.
Flæk agurkerne og læg en kvart på hver sild der rulles sammen
og fæstnes med tandstikker eller kødpinde.
Læg rollmopsene og resten af løgene lagvis i en stenkrukke.
Kog marinaden sammen ca. 5 min.
Lad den afkøle og hæld den over sildene.
Bind krukken til med folie eller læg en tallerken over og lad det trække i ca. 3 dage før de serveres.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Butterdejspakker med kylling og ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza bologneseDe fleste mennesker kender pizza bolognese og ved at den typisk laves med hakket oksekød,...
• Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• blommecrumble bagt- 5 g fedtLækker dessert, der for eksempel kan spises i blommers højsæson i august og september. Og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os