Logo

Søbekål - Svøbekål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3/4 kg letsaltet flæsk
2 l vand.
200 g grønkål
evt. lidt rismel eller byggryn

Flæsket koges i mørt i vandet.
Grønkålen ribbes, vaskes og kommes i kogende vand, hvor det koges i ca. 10 min.
Kålen hakkes og kommes i suppen.
Flæsket tages op og kan spises til enten varmt eller koldt.
Suppen kan jævnes med lidt rismel eller byggryn der koges med i suppen.

 

Skal suppen spises Skærtorsdag, skal der foruden grønkålen, tilsættes 8 andre slags grønt fx: hvidkål, rødkål, porre, kørvel, kommen, syre, løvetand, brændenælde, persille, gavl (skvalderkål) ...

  


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich bagt med asparges og aubergineHvis du vil prøve en sandwich lidt ud over det sædvanlige, så er det her noget for dig....
• Gretes røde sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skagen-snitterDe lækreste små hapsere med stegt landbrød, rejer og agurk samt en vildt god dressing... i...
• Rabarberkage med mandler, ingefær og sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!