Logo

Sylteflæsk fra Djursland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En julefrokost­ret fra Djursland.
 

# Ingredienser

Stribet flæsk
Urter fx porre, gulerødder og kartofler
Løg
Salt
Tilbehør: Rugbrød, sennep, rødbeder og peber
 

* Tilberedning

Et stykke stribet flæsk koges med urter.
Suppen kan senere anvendes til fx gule ærter.
Flæsket afkøles og skæres i skiver.
Læg flæske skiverne taglagt i et fad og fordel rå løgringe henover.
Kog en kraf­tig saltlage og afkøl den.
Hæld saltlagen over kød og løg.
Server sylteflæsk med rugbrød, sennep, rødbeder og friskkværnet peber.


  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her