Logo

Ungarsk flæskegryde - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

500 g fersk skinkekød skåret i 3 cm 's terninger
1 hakket løg
3 spsk olie
2-3 strimlede peberfrugter
250 g grønne bønner
250 g flåede tomater (evt. fra dåse)
½ dl vand
½ dl fløde (13%)
½ spsk sød paprika
salt, peber

* Tilberedning

Brun først kødet i olien i trykgryden, så løget.
Tilsæt peberfrugter, bønner, flåede tomater og vand.
Hvis De bruger tomater fra dåse, kan væden herfra erstatte vandet.
Krydr retten med salt, peber og paprika.
Luk for trykgryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 10 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Hæld fløden i og lad det koge ind.
Smag retten til og server den med løskogte ris.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her