
 
 
2 store løg 
1-2 grønne peberfrugter 
15 g margarine 
400 g friske tomater eller 1 ds flåede tomater 
1 tsk salt 
1 spsk paprika 
¾ kogte, pillede kartofler 
600 g rødspættefileter 
1 tsk salt 
1 bæger crème fraîche 18% (175 ml) 
½ tsk paprika 
Løg og peberfrugter skæres i tynde skiver, som svitses i margarinen. Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes. 
Blandingen småkoger 5-10 min., til noget af væden er fordampet. Smages til med salt og paprika. 
Kartoflerne skæres i skiver. 
Rødspættefileterne drysses med salt. 
Kartofler, peberblanding og fisk kommes lagvis i et ovnfast fad. 
Begynd og slut med kartofler og peberblanding, så fisken kommes i midten. 
Crème fraîche, 1 dl vand og paprika piskes sammen og hældes over. 
Fadet stilles i ovnen på midterste rille 30-40 min ved 225°C.