Logo

Ungarsk flæskegryde - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

500 g fersk skinkekød skåret i 3 cm 's terninger
1 hakket løg
3 spsk olie
2-3 strimlede peberfrugter
250 g grønne bønner
250 g flåede tomater (evt. fra dåse)
½ dl vand
½ dl fløde (13%)
½ spsk sød paprika
salt, peber

* Tilberedning

Brun først kødet i olien i trykgryden, så løget.
Tilsæt peberfrugter, bønner, flåede tomater og vand.
Hvis De bruger tomater fra dåse, kan væden herfra erstatte vandet.
Krydr retten med salt, peber og paprika.
Luk for trykgryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 10 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Hæld fløden i og lad det koge ind.
Smag retten til og server den med løskogte ris.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?