Logo

Ungarsk fiskefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

800 g torskefileter
2 spsk hvedemel
100 g smør el. olie
2 store løg
3 store tomater
3 spsk syltet strimlet peberfrugt el. alm. peberfrugt
salt, peber
100 g bacon

Tænd ovnen på 225ºC. Vend fiskefileterne i hvedemel og steg dem i halvdelen af smør/ olie til de er lysebrune på begge sider. Læg dem i et smurt fad. Pil og hak løgene groft, svitses ganske kort på panden, må ikke brunes. Kommes hen over fiskene, sammen med stegesmørret.
Skær tomater i skiver som lægges ovenpå fiskene. Peberfrugt kommes også ovenpå fiskene.
Tilsæt lidt vand, salt og meget peber.
Dæk fadet med baconskiver og sæt det ind i ovnen i ca. 20 min. til baconen er sprød.
Serveres med kartofler eller ris. Retten må ikke nedfryses
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Majspandekager 2 gode opskrifterTo gode opskrifter fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Catharinas familie kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nakkefilet, grydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lakrids-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os