Logo

Syltede æg med dijonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 æg
skallen af 4 store løg og 1 rødløg
1 stykke peberrod
2 laurbærblade
2 dl cidereddike
salt
sorte peberkorn
2 spsk sennepskorn
1 æg
2 dl rapsolie
3 spsk grov dijonsennep
1 tsk mørkt sukker
1 spsk eddike

Skræl løgene og kom skallerne i en gryde med vand.
Kog dem i en halv time. prik æggene og kog dem i lagen i 5 min.
Kom dem i koldt vand.
Si lagen og kog den op med krydderier og eddike.
Pil æggene og læg dem i et sylteglas med lagen og krydderierne over. Lad dem trække mindst 1 dag.
Rør en mayonnaise af olie og æggeblomme, smag til med sennepen, en smule eddike og sukker.
Spis til æggene og giv en salat til, feks. af frisk spinat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sund TunmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kryddersild i karrymayonnaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tun- og torskerognsfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med hindbær og karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os