Stegetid i trykkoger: Ca. 30 min. 
# Ingredienser
2 svinehjerter 
1 finthakket peberfrugt 
1 skive finthakket selleri 
1 finthakket løg 
3 spsk smør eller margarine 
1 pastinak eller 1 persillerod i terninger 
3-4 gulerødder i skiver 
125 g skalotte- eller miniløg 
2 dl suppe eller bouillon (evt. fra dåse) 
salt, peber, timian 
smørbolle af: 2 spsk smør og 2 spsk hvedemel 
1 bdt persille 
* Tilberedning
Bland peberfrugt, selleri og løg (hakket) og fordel det i de rensede svinehjerter. 
Bind omkring hjerterne med bomuldsgarn. 
Brun hjerterne i fedtstoffet i trykgryden. 
Hæld suppe eller bouillon ved og tilsæt salt, peber og timian samt resten af grønsagerne. 
Luk gryden og bring den på tryk. 
Lad hjerterne stege ½ time. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. 
Tag hjerterne op af gryden og skær dem i skiver. 
Jævn grønsagsblandingen med smørbollen. 
Hæld grønsagsblandingen ved hjerterne og drys med hakket persille. 
Kogte kartofler eller groft brød serveres til.