Logo

Svinekød med svampe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

500 g magert svinekød i terninger
2 porrer, delt hver i 2 -3 stykker
2 spsk smør
2 dl bouillon (evt. fra dåse eller terning) eller vand
1 spsk kinesisk soja
250 g skivede champignon

* Tilberedning

Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren.
Brun først kødterningerne heri, så porrestykkerne.
Hæld bouillonen ved sammen med soja.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 10 min.
Rist imens de skivede svampe i lidt smør.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Kom svampene i retten og smag den til med salt og peber.
Jævn evt.
Server løse ris, kogt spaghetti eller kogte kartofler til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her