Logo

Svinekød med squash og bønner - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert svinekød i mundrette stykker
2 spsk olie
1 løg
500 g squash
250 g grønne bønner
½ l. bouillon
Salt, friskkværnet peber
3 spsk Maizena til jævning
3 spsk hakket persille
Tilbehør: 4 dl ris.

Al synlig fedt fjernes fra kødet.
Olien hældes i en gryde.
Når olien er varmet op, svitses kød og løg i gryden ca. 5-10 min..
Bouillon hældes ved.
Retten simrer ca. 20 min.

Squashen skæres i store tern.
Squashen kommes i gryden sammen med de grønne bønner.
Småkoger igen ca. 10 min.

Jævnes med Maizena udrørt i lidt vand.
Efter 5 minutter tilsættes persillen.
Retten smages til med salt og peber.

Risene koges efter anvisning på pakken.
Herefter er denne friske sommergryde klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her