Logo

Salat med æg og rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med æg og rugbrød

 

Lækker frokostsalat med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede rugbrødsstænger til, så du er sikker på at blive mæt.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 7 min. 4 personer

 

#

4 store friske æg

1 bakke små grønne salater med babyspinat

150 g mayonnaise

2-3 håndfulde frisk basilikum

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør:

ristede rugbrødsstænger

*

 

Kog æggene smilende i (7-8 min.) og pil dem.

Skyl og slyng salaten og anret den på 4 tallerkener.

Skær æggene i halve og læg dem på salaten.

Rør mayonnaisen med friskhakket basilikum og smag til med salt og peber.

Dryp den over salaterne.

Server med ristet rugbrød skåret i stænger.

 

Salat med æg og rugbrød

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggesky - cloud eggs - egg cloudDet minder om en mellemting mellem en marengs og et spejlæg, og så har det et eventyrligt...
• RørægRøræg er en fantastisk brugbar ret. Æggene kan blandt andet spises til morgenmad eller...
• Røræg IndiskeBløde, cremede og glinsende. Disse indiske røræg forfører både øjne og gane.
• Romfromage med syltede kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!