Logo

Salat med ferskner og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med ferskner og skinke

 

De fleste har smagt melon og skinke sammen, men prøv denne lækre anretning med skinke, ferskner og lidt mozzarellaost.

Arbejdstid: 35 min. 4 personer

#

1 bundt rucolasalat

2-3 ferskner eller nektariner

125 g mozzarellaost

30 g pinjekerner eller valnødder

8 skiver serrano eller parmaskinke

 

Dressing:

1 spsk citronsaft

½ spsk ahornsirup eller 1 tsk alm. sirup

1½ spsk olie

salt og peber

*

 

SKYL og slyng salaten.

Vask fersknerne, ud sten dem og skær dem i både.

Dryp mozzarellaosten af på et stykke køkkenrulle og skær den i skiver.

Anret salaten på et fad med fersken både og mozzarellaskiver.

 

RIST pinjekerner eller grofthakkede valnødder gyldne på en tør pande og hæld dem ud på en tallerken til afkøling.

 

PISK citronsaft sammen med sirup og olivenolie og smag til med salt og peber.

Dryp dressingen over salaten.

 

STIK skinkeskiverne ned i salaten (eller anret dem på et fad for sig selv).

Drys med de ristede kerner/ nødder og server.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?