Logo

Salat med stegt andebryst, bønner og rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med stegt andebryst, bønner og rødløg

 

1 andebryst

200 g nippede grønne bønner

1 fintsnittet rødløg

frisk salat efter ønske

skiver af godt brød

Dressing:

2 tsk diionsennep

1 spsk balsamicoeddike

2-3 spsk olivenolie

salt og peber

 

Brun andebrystet på en pande (først med skindsiden nedad).

Når det er gyldent, vendes det og krydres med salt og peber.

Steg det i en varm ovn ved 200°C i 12-14 minutter.

Tag det ud, og hold det lunt.

Kog bønner i en gryde med kogende letsaltet vand.

Kog dem 4-5 minutter.

Hæld vandet fra, og kom dem i en skål med løg og frisk salat.

Rør dressingen sammen.

Først sennep og eddike og dernæst olivenolie lidt efter lidt.

Smag til med salt og peber, og vend med salaten.

Krydr med salt og peber.

Server til tynde skiver af andebrystet evt. med et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?