Logo

Salat med tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med tunfisk

 

Denne mættende salat er perfekt som "tag-med-mad", hvis den anrettes i to plastbøtter. Hvis du bruger tunfisk i vand, er retten også SLANK.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

1 dåse tunfisk i vand eller olie

250 g kogte kartofler

250 g kogte bønner

125 g cherrytomater

8-10 oliven

persille

 

Dressing:

1 spsk citronsaft

1 spsk olie

salt og peber

*

 

Hæld tunfisken i en sigte og lad den dryppe af.

Skær kartofler og bønner i mundrette stykker.

Vask cherrytomaterne og skær dem i halve.

 

Anret grønsager og tunfisk på tallerkener eller i to plastbøtter.

 

Pisk dressingen sammen og dryp den over. Drys med oliven og lidt hakket persille eller hele persilleblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TunpatéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citroner med tunsalatCitronerne er fyldt med en cremet tunsalat. Perfekt til påskefrokosten eller som en lækker...
• Tun- og torskerognsfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommeis med armagnacBlommeis med armagnac er en dejlig nem og lækker dessert. Isen skal naturligvis laves i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!