Logo

Salat tallerken med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat tallerken med skinke

 

En salat tallerken med skinkestrimler er meget appetitlig, mættende og let at lave.

Til 4 personer (brug kun ¼ til 1 person). Tilberedningstid: 10 min.

#

100 g kogt skinke

1 ds (200 g) grønne bønner

1 ds (220 g) artiskokhjerter

1 løg eller 3 forårsløg

2 tomater

½ iceberg salat eller anden salat

 

Dressing:

10 dl cremefraiche

1 syltet agurk

½ rød peberfrugt

1 spsk tomatketchup

salt og peber fra kværn

*

1. Skær skinken i tynde strimler.

Hæld væden fra bønnerne og skær dem i små stykker.

2. Hæld væden fra artiskokhjerterne og skær dem i halve eller kvarte efter størrelse.

3. Pil løget og skær det i ringe eller skær forårsløgene i meget tynde skiver.

Skær tomaterne i skiver.

4. Skær salaten i småbidder, der fordeles på 4 tallerkener.

Fordel resten af ingredienserne over med skinkestrimlerne øverst.

5. Rør dressingen sammen af cremefraiche tilsat finthakket agurk og små terninger af peberfrugt. Smag til med tomatketchup samt salt og peber.

Dressingen serveres i en skål for sig.

6. Salaten kan serveres som tilbehør til en kødret eller spises som selvstændig ret med brød og smør til.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?