Logo

Salatbar med sprød skinke og ostetoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salatbar med sprød skinke og ostetoast

Salat er noget af det første, dit barn kan være med til i køkkenet. Det er ikke svært - og alt efter alder og interesse kan barnet røre en dressing, vaske tomater, skære agurken i mindre stykker, klippe purløg eller komme ærter op i skålen. Lav en salatbar med skåle med forskelligt i, så kan børn og voksne selv kan mikse en salat efter egen smag. 

 

8 skiver sprød lufttørret skinke fx parmaskinke
1 salathoved revet i grove stykker
1 bundt klippet purløg
200 g cherrytomater i halve
½ agurk i stave
200 g friskbælgede ærter
Ostetoast:
8 skiver brød (ca. 240 g)
15 friske basilikumblade
100 g ost fx Samsø 45
Dressing:
1 ½ spsk friskpresset citronsaft
1 tsk dijonsennep
2 spsk olivenolie
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber

Fordel spegeskinken på ovnens rist.

Stil risten på en plade med bagepapir.
Sæt spegeskinken midt i en kold ovn - indstil på 225°C og steg i ca. 15 min

Ostetoast: Riv osten.

Læg skyllede basilikumblade på brødet og fordel revet ost over.

Sæt brødene på en bageplade og grill dem øverst i ovnen 5 min.- til de bliver gyldne.
Dressing: Rør imens alle ingredienserne sammen og smag til.
Fordel grønsagerne på et fad sammen med spegeskinken og server det sammen med dressing og toast. 

Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her