Logo

Salt herrings in mustard sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salt herrings in mustard sauce

(Sennepssild)

4 salted herring fillets

I tablesp. white wine vinegar

2 tablesp. sour cream

3-4 tablesp. olive oil

1 tablesp. sweet mustard

1 tablesp. dark French mustard

About 15 white peppercorns

1-2 bunches dill

 

Prepare the herrings as in the last recipe, but cut into smaller pieces and lay them like whole fillets on a flat dish.

Beat together the vinegar, mustard and sour cream, and gradually add the oil until the consistency is that of thin mayonnaise.

Season with the crushed pepper­coms and pour over the herring fillets.

Decorate with freshly chopped dill, or stir a little dried dill into the sauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skovtursbrød med salamiI stedet for salami kan du også bruge tunfisk fra dåse. Hvad der også er lækkert: en...
• Hønsesalat - den sikre vinderHvis denne hønsesalat står på bordet , bliver den helt sikkert spist hurtigt, så husk at...
• Squash frittata med løg og cherrytomaterFrittata er en skøn italiensk version af en omelet, æggekage eller quiche - find...
• Salmonellafri koldskål med papayaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os