Logo

Sandwich med hytteost og avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Aztekerne kaldte et træ ohuocacuohotl, og det svære ord er endt med at blive til avocado på vore breddegrader. Engang en eksotisk grønsag eller frugt i Danmark - men nu almindelig og billig.
Men husk: den hedder avocado og ikke advocado - den har intet med sagførere at gøre.

1 lille eller ½ stor, moden avocado
½ bæger hytteost, ca. 100 g
lidt revet løg
1 spsk fintklippet dild eller purløg
salt og friskkværnet peber
I valnøddebolle

Tag kødet ud af avocadoen og skær det i stykker.

Kom det i en skål sammen med hytteosten og rør det sammen til en cremet masse.

Kom løg og dild i og smag til med salt og peber.

Tomat smager godt til. Fyldet kan holde sig en dag i køleskab og er fint at have med på arbejde til frokost. Men det bliver hurtigt bittert, hvis der er løg i, så kom det kun i den portion, du spiser med det somme.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Carpaccio, CaribiskRaffineret og lynhurtigt lavet: Eksotiske frugter og krydderier giver færdigkøbt kamsteg...
• Porretærte på pastabundDet lyder måske lidt mærkeligt at lave en porretærte med pasta i stedet for en regulær...
• Dejlige kartoffelmaddersommer er lig med kartoffelmadder. Gør det helt enkelt med lidt mayonnaise og purløg eller...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!