Logo

Sandwich med laks, avocado og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En herlig sushi-sandwich, der mætter på den lette måde. Med råmarinering af fisken får du nem og sund frokost i en fart, og samtidig skåner du fiskens sunde olier, når du ikke varmer den op.

2 avocado

200 g fersk laks

1 citron

2 forårsløg

4 grove sandwichboller

1 radicchiosalat

2 spsk (oliven)olie

1 bundt bredbladet persille

salt og peber

træspid

*

Del avocadoerne, tag kødet ud, og fjern stenen.

Skær kødet i små tern, og læg ternene i en skål.

Hak laksen i fine tern, og kom den i samme skål.

Riv skallen af citronen, og pres den herefter.

Både skal og saft kommes i skålen med laks og avocado.

Snit forårsløg fint, og kom også dette i skålen.

Smag til med olie, salt og peber.

Snit radicchiosalaten fint, og bland den med grofthakket persille.

Lun de grove boller, og del dem i to.

Kom først salat i bunden, dernæst den råmarinerede lakseblanding oven på, læg låget på, og del sandwichen i midten.

Kom træspid igennem og server.

Tips: Du kan også bruge torsk til salaten.

En herlig sushi-sandwich, der mætter på den lette måde. Med råmarinering af fisken får du nem og sund frokost i en fart, og samtidig skåner du fiskens sunde olier, når du ikke varmer den op.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?