Logo

Sandwich med skinke, mozzarella og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwich med skinke, mozzarella og pesto

 

Lav en frisk pesto til denne dejlige sommersandwich. Du kan også lave den helt "grøn" ved at bruge store tomater i skiver i stedet for skinke.

4 personer. Arbejdstid: ca. 20 min.

#

Pesto:

1 stor håndfuld friske basilikumblade (ca. 50 g)

2 fed hvidløg

75 g pinjekerner

100 g parmesanost el.lign.

1 dl ekstra jomfruolie

salt og friskkværnet hvid peber

 

Endvidere:

2 focaccia eller andre italienske boller

8 skiver parmaskinke eller anden lufttørret skinke

2 friske mozzarellaoste i saltlage

cherrytomater

frisk basilikum

*

Hak basilikumblade, knust hvidløg, pinjekerner og friskrevet ost i en foodprocessor, eller stød det sammen i en morter.

Tilsæt gradvist olie, og smag til med salt og peber.

 

Flæk brødene.

Smør over- og underside med pesto, og fyld sandwichene med skinke og mozzarella i skiver.

Server med cherry tomater, og pynt med basilikum.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med æggesalatÆggesalaten er krydret med sennep og karry. Anret i skiver af groft sandwichbrød eller...
• Sandwich med tunsalatLækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken
• Sandwich med sprød skinkeOpskrift på lækker og nem club sandwich, hvor bacon er skiftet ud med sprød parmaskinke,...
• Rabarbertærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!